Uppdaterad publikinformation

19 januari 2022 08:50
Information

Under måndagen kom ny information från Regeringen angående vad som gäller från och med den 19 januari. Detta gör att vi, glädjande nog, kommer att kunna erbjuda samtliga säsongskortsinnehavare plats i Ljungby Arena.


Från och med den 19 januari så införs ett deltagartak på 500 personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus. Samtidigt finns det nu en möjlighet till sektionering vilket innebär att deltagartaket gäller för varje sektion.

Utöver maxtaket på publik så gäller även fortsatt kravet på vaccinationsbevis samt de restriktioner som innebär att vi enbart får ha sittande publik som sitter max åtta personer per sällskap och har minst en meter mellan alla sällskap.

Det innebär att följande kommer att gälla under våra hemmatcher tills vidare: Ljungby Arena är tills vidare uppdelad i två så kallade sektioner – där varje sektion agerar som en egen zon med egen ingång/utgång, egen kiosk/servering och egna toaletter.

Då endast sittande publik tillåts i Ljungby Arena kommer ståplats fortsatt att användas som sittplats. Sittplatserna är uppmarkerade och det kommer att ligga sittunderlag på samtliga platser. Vi vill att de ligger kvar även efter slutsignal.

Följande sektioner gäller (se bilden ovan):

• Sitter du på sektion B, C, D eller E tillhör du sektion BLÅ.

• Sitter du på sektion F, G, H, I, restaurangen, logerna eller på rullstolsläktaren tillhör du sektion RÖD.

För att upprätthålla tillståndskraven för att arrangera ett evenemang i en sektionsavgränsad arena betyder det att du inte får röra dig mellan sektionerna – utan måste stanna inom den sektion du tilldelas biljett.

SÄSONGSKORTSINNEHAVARE

De ordinarie säsongskorten gäller ej i detta läge, i stället kommer nya biljetter att skickas ut inför varje match. På grund av avståndsbegränsningarna som finns så kommer du med största sannolikhet inte sitta på din ordinarie plats. Samtliga säsongskortsinnehavare på ståplats kommer erbjudas en plats på Sektion D & E (BLÅ) som nu är ombyggt till sittplats.

De som inte har en mailadress registrerad kan höra av sig till kansliet via telefon 0372-62181 eller gå till biljettluckan innan matchen, visa upp sitt säsongskort och hämta ut sin nya biljett där.

Har du inte möjlighet att gå på matcherna meddela gärna oss det i så fall så fort som möjligt genom att skicka ett mail till [email protected].

LÖSBILJETTER

Beroende på hur många biljetter som blir över efter att alla säsongskortsinnehavare blivit tilldelade biljetter, kommer det att bli ett nytt biljettsläpp med kvarvarande biljetter för matcherna. Håll utkik på våra sociala medier och hemsida för chans att boka biljetter. Du som redan köpt lösbiljetter till någon av matcherna framöver kommer att få information om återbetalning via e-post.

RESTAURANG NITTON48

Restaurangbokningar sker via mail till [email protected] eller telefon 0372-621 81.

Följande alternativ är tillgängliga för samtliga:

• Fönsterbord med mat - matchbiljetten kostar 260 kr, kostnad för mat tillkommer.

• Pubbord vid fönster med mat - matchbiljett för 200 kr eller säsongskort, kostnad för mat tillkommer.

• Bokningsförfrågan för Hyrloge och Lilla konferensen sker via mail till [email protected] eller telefon 0372-621 81.

Följande alternativ är tillgängliga endast för Er som har biljett på Sektion F, G, H & I (RÖD):

• Bakre bord med mat och biljett i arenarummet. Antingen egen biljett eller bokning via kansliet, kostnad för mat tillkommer.

RINKSIDE, PUB & KIOSKER

På grund av att du inte får röra dig mellan sektionerna – utan måste stanna inom den sektion du tilldelas biljett – så kommer försäljningsytorna delas upp enligt följande:

• För Er med biljett på sektion B, C, D eller E (sektion BLÅ) så kommer Puben (sittande vid bord) och Lilla kiosken mitt emot puben att vara öppet.

• För Er med biljett på sektion F, G, H, I eller rullstolsläktaren (sektion RÖD) så kommer Rinkside ha öppet samt att det anordnas en sittande pub i stora konferensen som nås via trappan mellan sektion G & F eller trapphuset. Restaurangen är endast öppen för de som bokat biljett där eller i mån av plats.

LOGER

Även i logerna gäller maxantal på sällskap. Det vill säga att endast 8 personer får vistas i logerna. Ni som har bokat en hyrloge eller har en säsongsloge i Ljungby Arena kommer få löpande information utskickad via e-post. Om ni har ytterligare funderingar kontakta [email protected].

VACCINATIONSBEVIS GÄLLER FORTSATT

Tänk på att du som går på Troja-Ljungbys hemmamatcher måste ha ett giltigt vaccinationsbevis och giltig ID-handling, om du inte är under 18 år eller har giltigt läkarintyg. Vi ber er också att komma i god tid då hanteringen av vaccinationsbevis påverkar inpasseringstiden ordentligt. Mer information om detta hittar du här https://www.troja-ljungby.com/artikel/1hvfakwkj-44b61/information-om-vaccinationsbevis.