Hockeycamper

IF Troja-Ljungby Hockeycamper

Våra populära Hockeycamper startades med syfte att ge våra ungdomar möjlighet till att vara på is under sommarlovet, höstlovet och sportlovet. Idag har intresset för IF Troja-Ljungbys Hockeycamper spridit sig och vi har varje år även flertalet spelare ifrån andra klubbar runt om i Sverige.

Verksamheten bedrivs som en s.k. "daghockeyskola", vilket innebär att schemat sträcker sig från morgon till eftermiddag/kväll.

För de som kommer utifrån finns naturligtvis övernattningsmöjligheter då området kring Ljungby Arena erbjuder möjligheter till att hyra campingstugor eller husvagnsplatser. Det finns även möjlighet att boka hotell i Ljungby.

 

Ledord för IF Troja-Ljungby Hockeycamper

  • Prisvärd - stort innehåll till låg kostnad.
  • Förstklassig mat - två mål mat om dagen serveras i restaurangen i Ljungby Arena.
  • Erfarna gruppledare - som besitter goda ishockeykunskaper och är utbildade i ledarskap för barn och ungdomar. Även Juniorspelare är med och stärker upp ledarsidan.
  • Skickliga instruktörer - föreningens mest välutbildade instruktörer håller i ispassen där individuell utveckling står i fokus. Utbildade Målvaktstränare driver egen träning specifikt för målvakterna. Även A-lags- och Juniorspelare är med och insturerar.
  • Samarbete & gemenskap - att förutom ishockey, bad, tävlingar, mm. lära barnen etik & moral, lagkänsla och gruppsamverkan.
  • Gästinstruktörer - besök av våra A-lagsspelare samt våra Troja-fostrade elitspelare.

 

Läs mer om IF Troja-Ljungbys tre Hockeycamper:

Sommarhockeycamp

Höstlovscamp

Sportlovscamp

 

Vid frågor

Kontakta campansvarig Joakim Rosén via mail till [email protected]