Johan Lindh fortsätter som Sportchef för Damverksamheten

23 april 2024 10:00
Dam

IF Troja-Ljungby har kommit överens med Johan Lindh om ett nytt kontrakt som Sportchef för Damverksamheten. Utöver rollen som Sportchef tar han även över rollen som LIU-ansvarig.


Det känns mycket bra att Johan fortsätter som Sportchef för Dam och även tar sig an en ny roll som LIU-ansvarig. Johan gör ett fint jobb och är en engagerad och driven person. Han har varit med och byggt upp Damverksamheten under flertalet år nu och det sänder positiva signaler att han vill fortsätta att utveckla verksamheten vidare, säger Klubbchef Christopher Moberg.

Jag ser mycket fram emot att kunna fortsätta driva utvecklingen av Dam- och flickishockeyn i föreningen framåt. Tjejhockeyn växer så det knakar i hela landet och vi behöver fortsätta att utvecklas och skapa förutsättningar i föreningen för att hockeyn skall växa och vara en sport för alla, berättar Johan Lindh.

Extra roligt att få en utökad roll att kombinera med vår fina LIU-verksamhet där vi har ett stort intag av ambitiösa och drivna tjejer som flyttar till Ljungby för att utvecklas både som spelare och personer till hösten. Föreningen gör många bra saker för att driva utveckling på både Herr- och Damsidan och det mycket roligt att få vara en del i den processen tillsammans med övriga spelare och ledare, avslutar Lindh.