Press & Media

Alla journalister, reportrar och fotografer måste ackreditera sig till IF Troja-Ljungbys hemmamatcher i Ljungby Arena. Presslegitimation och behörig uppdragsgivare krävs. Meddela oss om ni önskar skrivplats eller fotoplats.

Ackreditera dig till IF Troja-Ljungbys hemmamatcher genom att kontakta oss på [email protected] eller 0372-75 54 35. För att vara säker på plats, var vänlig och kontakta oss minst 24h innan nästa hemmamatch.


Pressentrén i Ljungby Arena är placerad vid huvudingången. Där får ni ett presskort som ger er tillgång till pressutrymmen i arenan. Presskortet skall vara väl synligt för vakter samt för spelare och tränare vid intervjuer. Presskortet är personligt. Missbruk av kortet leder till förlorad ackreditering.


Det finns plats för två fotografer vid rinkside. OBS! Det är hjälmkrav på dessa platser. Vill du fotografera från läktaren finns det plats i varje arenaingång. Fotografen ansvarar för att ta med egen hjälm.


Vill ni ha tillgång till Trojas pressmeddelanden/pressinformation, maila oss ditt namn, vilket media du arbetar för samt din e-mailadress.

Har ni frågor eller önskemål går det bra att maila oss på [email protected].

IF Troja-Ljungby hälsar er varmt välkomna till Ljungby Arena.


Vid större intervjuer eller reportage som inte är i samband med match, mejla [email protected] eller ring 0372-75 54 35.