Förändringar i juniorernas sportsliga organisation

30 januari 2024 10:00
Junior

IF Troja-Ljungby genomför en förändring på ledarsidan i Juniorverksamheten för resterande del av säsongen.


Förändringen innebär att Robert Sundin och Krystof Mrazek leder J18 Regional i fortsättningen och Ted Nilsson tar över ansvaret för J20 Regional med stöttning av Johan Melin. Carl-Johan Sjögren kommer tills vidare finnas med som instruktör på NIU-träningarna.

Wiktor Andersson kommer inte att fortsätta i sin roll som Huvudtränare på J18 Regional och HG-instruktör utan kommer att arbeta vidare med andra arbetsuppgifter. Som säsongen har utvecklat sig har det legat en väldigt tung arbetsbelastning på Wiktor och vi gör nu en förändring där vi fördelar om våra resurser och även tillsätter nya.

Föreningen arbetar för fullt med att se över den sportsliga organisationen inför kommande säsong. Som en del i detta har det tagits ett beslut om att redan nu förändra ledarsidan i juniorverksamheten. Detta mot bakgrund att vi har haft stora utmaningar med numerären på ledarsidan under säsongen och kommer att göra en omstrukturering av organisationen framöver. Men även eftersom vi är i ett sportsligt utsatt läge på J18 Regional och känner att vi behöver hitta ny energi för att klara oss kvar.

Vid eventuella frågor kontakta Jens Gustafsson, Sportchef, [email protected] och/eller Tobias Törnkvist, Assisterande Sportchef, [email protected].