Troja-Ljungbys senaste nyförvärv: Ny säljare på plats

25 mars 2024 16:20
Föreningen

Danne Ländin är ett välkänt ansikte främst från krogbranschen som kommer stärka vår marknadssida ytterligare med start den 15 april.


Från mitten av april kommer Danne påbörja sin 50 % tjänst på marknadssidan, vilket gör att vår organisation fortsätter växa i takt med femårs-planen.

-För att öka våra intäkter är det viktigt att vi är närvarande hos våra samarbetspartners, med Danne i klubben kommer vi kunna fortsätta att bygga vidare på våra relationer vi har med våra partners samt knyta upp nya, säger klubbchef Christopher Moberg.

Efter semestern kommer vi slå upp portarna för vår arenarestaurang och dagens lunch där Ingemar Robertsson tillsammans med Danne Ländin kommer vara ansvariga. Vi kommer servera högklassig lunch och vara en naturlig mötesplats för alla.

Utöver dagens lunch kommer vi presentera ett antal olika mat och dryckesaktiviteter samt konferensmöjligheter, så håll utkik framöver.

-Jag har ett stort Trojahjärta och att få kombinera matlagning med försäljning på marknadssidan gör mig oerhört inspirerad säger Danne Ländin.

Kort om Danne Ländin:

Danne är ett välkänt namn som bor i Agunnaryd tillsammans med sin fru Jenni. Tillsammans har de tre barn och två barnbarn. Danne har under många år drivit Rydaholm Värdshus och Ljungby Catering. Danne har varit verksam inom klubben under ca 30 år, både som spelare och ledare.