Movembermatchen 2021

22 november 2021 19:30
Herr

Under november medverkar IF Troja-Ljungby i Movember-kampanjen, då vi tillsammans donerar pengar till kampen mot prostatacancer och ökar medvetenheten kring mäns hälsa och välmående.


I samband med hemmamatchen mot Västervik den 26 november kommer IF Troja-Ljungby att skänka intäkterna från Halva Potten till Prostatacancerfonden.

Köp en lott och ta chansen att vinna Halva-Potten samtidigt som du bidrar till att lyfta medvetandet kring prostatacancer och manlig hälsa.

Ditt bidrag är livsviktigt, och din insats kan hjälpa män att leva lyckligare, mer hälsosamt och längre!

Tävla om matchbiljetter!

Ta en bild på din mustasch, posta och tagga oss så är du med och tävlar om biljetter till hemmamatchen mot AIK den 1 december! Vi delar alla mustascher i våra sociala medier! Det spelar ingen roll om mustaschen är din egen eller en påklistrad. Alla kan vara med i Mustaschkampen. Den 28 november drar vi fyra lyckliga vinnare!

Vi ses i Ljungby Arena!

Boka din plats till Movembermatchen här! https://secure.tickster.com/sv/pp0u3p2te2uw6k6/selectevent

Vad är Mustaschkampen?

Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj för att lyfta medvetandet kring prostatacancer och manlig hälsa. Humor och allvar blandas för att uppmärksamma och informera. Att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och att en tidig upptäckt räddar liv vill Mustaschkampen ska bli allmänt känt. Mustaschen är kampanjens signum.

Det här vill Mustaschkampen uppnå:

• Att öka allmänhetens kunskap om prostatacancer och mäns hälsa

• Att alla män som fyllt 50 år tar ett PSA-blodprov eftersom en tidig upptäckt av prostatacancer räddar liv

• Att samla in medel till Prostatacancerfonden för vidare forskning och utveckling om sjukdomen

Bakom kampanjen står Prostatacancerförbundet och dess 27 patientföreningar. Till sin hjälp har de stolta partners, hundratals företag och organisationer samt tusentals privatpersoner som gör Mustaschkampen möjlig.