Ljungby Konferens & Restaurang

14 februari 2024 08:40

Från och med den 1 mars tar IF Troja-Ljungby över driften av konferenslokalerna samt restaurangen i Ljungby Arena.


Detta innebär att vi framöver kan erbjuda skräddarsydda konferenser och aktiviteter som passar in på just ert önskemål i samband med match eller ej matchdag i Ljungby Arena.

𝗕𝗢𝗞𝗔 𝗞𝗢𝗡𝗙𝗘𝗥𝗘𝗡𝗦𝗟𝗢𝗞𝗔𝗘𝗥 𝗢𝗖𝗛 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗨𝗥𝗔𝗡𝗚

Ljungby Arena tillhandahåller flera flexibla och funktionella lokaler. Där allt från den lilla gruppen till stora sällskap kan bokas in.

För konferens kan vi erbjuda flera olika storlekar på lokal. Vi har Lilla konferensen med plats för upp till 16 personer och Stora Konferensen med plats för upp till 150 personer. Har man behov för en lokal med ännu högre kapacitet så går det även bra att boka restauranglokalen för konferens.

Utöver konferenser så kan vi även erbjuda möjligheten att boka lokal för andra typer av event så som fester, kalas eller liknande.

𝗠𝗔𝗧 𝗢𝗖𝗛 𝗗𝗥𝗬𝗖𝗞

I samband med bokningar av konferenser och andra aktiviteter erbjuder vi också möjlighet att beställa frukost, fika och lunch.

Vi fortsätter, så klart, även att erbjuda er mat i samband med våra hemmamatcher i Ljungby Arena. Se matchen från arenans bästa platser samtidigt som du njuter av god mat och dryck!

Vår ambition är att återöppna lunchserveringen framöver. Men vi återkommer med mer information om detta.

𝗕𝗢𝗞𝗡𝗜𝗡𝗚𝗔𝗥

För bokning och frågor kontakta Ingemar "Igge" Robertsson, [email protected], 070-5170370 eller [email protected], 0372-62181.