IF Troja-Ljungby och Merlinum Forklift skriver nytt sponsortsavtal

16 augusti 2023 14:00
Partner

IF Troja-Ljungby kan med stor glädje meddela att man skrivit ett nytt sponsoravtal med Merlinum Forklift för de kommande tre åren.


Vi har en spännande resa framför oss och att ha med Merlinum på den resan känns mycket bra, säger IF Troja-Ljungbys klubbchef Christopher Moberg.

Om Merlinum

Merlinum Forklift AB startades 2013 och är ett familjeägt företag beläget i Ljungby. Företaget utvecklar och tillverkar elektriska gaffeltruckar med en lyftkapacitet på 6-16 ton. · Montering sker i Ljungby. · Merlinum Forklift ritar och konstruerar allt själva, vi låter lokala leverantörer tillverka komponenterna. · Vår vision är att anlita och samarbeta med lokala leverantörer. · Våra truckar är byggda med fokus på förarkomfort, ergonomi och prestanda. Vi ansvarar för hela produkten, från ritbord till färdig truck. Vi använder endast kända komponenter från erkända tillverkare. Allt för att ha kontroll över kvalitet och tillgång till komponenter och reservdelar.

Våra elektriska gaffeltruckar är byggda med största fokus på förarkomfort, ergonomi och prestanda. En Merlinum gaffeltruck ska vara det naturliga valet för både föraren och ägaren.

Framtidsplanen som Troja presenterat känns mycket inspirerande och vi på Merlinum ser det positivt att synas ihop med Troja de kommande åren kommenterar Stefan Hansson på Merlinum.