Swishkampanj – Tillsammans för Troja

5 april 2023 10:45
Tillsammans för Troja

Hjälp till att stötta IF Troja-Ljungby!


Mot bakgrund av det ekonomiska läget som vi befinner oss i, se pressmeddelandet från den 28 mars, så har arbetet med att strama åt kostnader och hitta nya intäktskällor påbörjats sedan en tid tillbaka.

Efter att vi gick ut och berättade om hur läget ser ut har vi tagit emot många tips och idéer från fantastiskt engagerade och hängivna Trojaner. Något som har efterfrågats av många är en swishkampanj där alla som vill har möjlighet att bidra med valfri summa.

Av den anledningen kan vi nu meddela att IF Troja-Ljungby lanserar en swishkampanj som har fått namnet Tillsammans för Troja.

För att vara med och stötta oss i kampanjen Tillsammans för Troja, swishar du valfritt belopp till 123 143 96 78.

Alla som swishar ett belopp är med och tävlar om följande:

  • Signerad matchanvänd klubba från säsongen 2022/2023
  • Signerad keps
  • Signerat lagfoto
  • Signerad T-shirt
  • Signerad halsduk

IF Troja-Ljungby kan med glädje meddela att vi har en extern bidragsgivare som kommer att dubbla beloppet som samlas in under kampanjen!

Om någon av er vill bidra med ett större belopp så är ni varmt välkomna att kontakta Christopher Moberg, [email protected].

Kampanjen pågår fram till och med den 30 april. Utlottning kommer sedan ske i början på maj och vinnarna presenteras på vår hemsida samt via våra sociala kanaler.

Tack för ert stöd Trojaner! Vi är Troja Tillsammans!