Välkommen tillbaka, Mattias Persson!

31 juli 2023 16:30
Herr

#90 är klar! Kampanjen för årets supporterspelare är i mål och Mattias Persson är där med klar för en återkomst i IF Troja-Ljungby.


Under några månaders tid har det inte varit någon direkt hemlighet att Mattias Persson har varit aktuell för en återkomst i IF Troja-Ljungby. Nu när säsongen närmar sig så har en hel del Trojaner efterfrågat en insamling för att kunna hitta en lösning på detta.

Av den anledningen lanserade IF Troja-Ljungby kampanjen "årets Supporterspelare". En kampanj som vi idag, efter enbart tre dagar, kan meddela har gått i mål tack vare en helt otrolig uppslutning från alla er fantastiska Trojasupportrar.

Jens Gustafsson kommenterar:

  • Att Mattias är supportrarnas spelare har dom ju visat med all tydlighet! Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att man skulle dra in dessa pengar på en helg. Jag har sagt till Christopher Moberg (klubbchef) att jag hoppas vi kan ha det klart till seriestart. Att det redan är i hamn nu och jag som tränare kan räkna in Mattias fullt ut är viktigt för gruppen och lagbygget.

  • Mattias kommer in med framförallt mycket rutin och kan bidra där på ett starkt sätt i vår grupp. Sedan är han en offensiv spelare med mycket spets i anfallspelet. Så att vi får in Mattias i vårt redan spännande lagbygge känns oerhört kul, och framförallt att supportrarna har fått in sin ”egen” spelare som dom helt på egen hand har finansierat tror jag skapar ännu mer vi tillsammans känsla.

Vi hälsar årets supporterspelare #90 Mattias Persson varmt välkommen tillbaka till IF Troja-Ljungby!

Återigen stort tack till alla er som varit med och bidragit för att få hem #90!

IF Troja-Ljungby kommer inom de närmsta veckorna att kontakta er som vunnit i utlottningarna.