Supporterspelaren 23/24 – Hjälp oss att landa #90

28 juli 2023 09:30

Tillsammans har vi möjlighet att med gemensamma krafter göra klart med årets Supporterspelare, #90 Mattias Persson. Om vi lyckas samla ihop 900 andelar á 90 kronor går vi i mål med säsongens supporterspelare.


Det har under några månader varit allmänt känt att Mattias Persson är aktuell för en återkomst i IF Troja-Ljungby. Under den här perioden har vi haft en dialog med Mattias och båda parter har hela tiden haft ambitionen att hitta en lösning.

Sedan jag lämnade Troja har jag alltid sagt att det är i den klubben jag vill göra mina sista år som hockeyspelare, så det skulle betyda mycket för mig att komma tillbaka nu när jag fortfarande känner att jag har något att bidra med och är i form för det. Visst jag är från Malmö men det var Troja som tog hand om mig och lät mig växa till den spelaren jag är idag, det är jag evigt tacksam för och det skulle vara grymt kul att vara med på denna resa som ska göras nu kommande år, säger Mattias Persson.

Vi har ju grubblat över hur vi ska lösa det under en tid. Vi håller hårt i pengarna och kommer inte sprida de omkring oss. Men det är pengar vi inte har just nu. Mattias kommer gå på is med oss, sen har vi en månad på oss att hitta en lösning, berättar Jens Gustafsson.

På senare tid har vi tagit emot en hel del samtal och meddelanden från några fantastiska Trojasupportrar som gärna ser att vi hjälps åt att få till en lösning med Mattias. Något som har efterfrågats av många är en insamling för att kunna gå i mål med detta.

Av den anledningen kan vi nu meddela att IF Troja-Ljungby lanserar årets Supporterspelare.

För att vara med och landa #90, swishar du 90 kr per andel du vill bidra med till 123 143 96 78. Ju fler andelar du bidrar med, desto större möjlighet har du att vinna fina priser.

Alla som swishar är med och tävlar om bland annat:

  • Två VIP-biljetter till hemmapremiären 29/9 (biljetter, mat, var med laget innan match)
  • Matchtröja signerad av #90
  • Klubba signerad av #90
  • Lunchträff med #90 & Jens Gustafsson

Vi jobbar fokuserat och intensivt med att skapa en hållbar klubb med god ekonomi och det kommer vi inte avvika ifrån. Kan vi skapa externa medel som gör att vi kan få in en klasspelare som Mattias Persson ser jag detta som positivt för laget och även för klubben på sikt, avslutar Christopher Moberg.

Tack för ert stöd Trojaner! Vi är Troja Tillsammans!