Patrik Ross blir sportansvarig och förstärker Troja på försäljningssidan

7 april 2022 21:14

I samband med degraderingen så har vi sett behov av att omorganisera oss och skapa bästa förutsättningar för att positionera Troja som ett lag högre upp i hierarkin.


Som ett led i detta tar vi in Patrik Ross i rollen som säljare samt sportansvarig. Där han kommer ingå i en nybildad sportgrupp med fokus på scouting och lagbygge. Patrik kommer senast från Cramo där han arbetat som säljare senaste 3 åren.

"Vi ser ett stort behov av att öka närvaron både hos samarbetspartners, agenter och spelare. I Patrik Ross får vi en säljare av rang och en hockeyprofil med brett kontaktnät nationellt."

Arbetet med den nya organisationen fortlöper och vi kommer presentera förändringar löpande.

Kort om Patrik Ross:

52-årige Patrik Ross är ett välkänt namn i hockeysverige och med historik i Troja både som hockeyspelare och tränare. Patrik har tidigare varit tränare i bl a HV71, Mora, Troja-Ljungby, Örebro och Rögle. Som spelare utmärkte han sig som en vass målskytt och har även spelat i bl a Södertälje, Mora och Troja. Många har säkert också sett Patrik som expertkommentator för SVT Sport, där han medverkade under flera säsonger.