Jesper Emanuelsson är med en säsong till

23 juni 2022 09:00
Herr

IF Troja-Ljungby kan idag meddela att Jesper Emanuelsson skriver kontrakt för nästa säsong.


Vi ser stor potential i Jesper och vet på vilken nivå han kan prestera. Samtidigt så har det varit en incident utanför isen som vi behövt diskutera igenom ordentligt. Vi har landat i att vi som förening har ett stort ansvar för unga spelare, både som spelare och människa, och väljer därför att ta med Jesper till nästa säsong.

Patrik Ross:

-Jesper är otroligt tacksam för att han får chansen att spela med oss. Vi ser en väldigt bra hockeyspelare i Jesper som haft en brokig säsong, med hjärnskakningar och problem utanför isen. Han är djupt ångerfullt för det och är redo att jobba stenhårt kommande säsong.

Jesper Emanuelsson:

-Jag har tidigare satt mig i en situation där jag blivit misstänkt för ett brott. Det är något jag ångrar och det ska aldrig upprepas igen. Jag är väldigt tacksam för den här chansen och jag kommer göra mitt yttersta för att bli en förebild både på och utanför isen.

Forwarden anslöt till föreningen inför säsongen 20/21 från Mölndal Hockey och har under sina två säsonger tagit stora kliv i sin utveckling.

Vi ser fram emot att följa Jesper under kommande säsong!

Vid frågor, vänligen kontakta Patrik Ross: 070-2922060