Patrik Ross lämnar IF Troja-Ljungby

24 mars 2023 15:00

Patrik tillträdde som ny Sportansvarig och Säljare i april 2022, men har efter en tids dialog med klubben nu bestämt sig för att lämna sin tjänst och söka sig vidare. Patrik gör sin sista arbetsdag den 31 mars.


Detta blev min tredje sejour i Troja och jag har trivts väldigt bra även denna gång. Jag kommer ta med mig mycket positivt med allt ifrån mina kollegor och våra samarbetspartners till sättet vi har spelat på under säsongen, säger Patrik.

Den stora anledningen till att jag nu väljer att lämna är pendlingen, vilket har slitit ganska hårt på mig. Det tillsammans med att jag har varit med på vårt hockeygymnasium, säljsidan och ansvarig i Sportgruppen har gjort att det varit tufft, men fantastiskt kul, avslutar Patrik.

Detta innebär att Patrik lämnar Sportgruppen medan Jens Gustafsson, Tobias Törnkvist, Andreas Nord och Jerry Andersson jobbar vidare. Tillförordnad ansvarig för Sportgruppen blir Jens Gustafsson.

Avslutningsvis vill IF Troja-Ljungby som organisation tacka Patrik för hans insatser och önska honom stort lycka till i framtiden!