Puls Bemanning & Rekrytering och IF Troja-Ljungby inleder samarbete

14 april 2023 14:00

IF Troja-Ljungby kan med stor glädje meddela att man skrivit ett nytt sponsoravtal med Puls Bemanning & Rekrytering de kommande tre åren.


Vi har en spännande resa framför oss och att ha med Puls på den resan känns mycket bra, säger IF Troja-Ljungbys klubbchef Christopher Moberg.

Vi är stolta över att kunna meddela att vi kommer att vara med och stötta Troja under de kommande tre åren. För oss är det viktigt att både herr- och damhockeyn har de bästa förutsättningarna att lyckas och att ungdomsverksamheten fortsatt ska ha möjlighet att ta hand om ungdomar med drömmar. Vi ser fram emot att vara en del av denna resa och att följa Trojas utveckling som förening framåt. Genom att stötta Troja är vi med och bidrar till att skapa en plattform där spelare kan växa och utvecklas, oavsett ålder och kön. Tillsammans med Troja vill vi bygga en stark hållbar förening och vara en del av det starka nätverk som Troja erbjuder.

Puls Bemanning & Rekrytering AB är ett företag som specialiserar sig på bemanning och rekrytering . Med kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby är vi stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till företag i hela regionen.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt personal eller att bemanna tillfälliga projekt. Därför har vi en gedigen erfarenhet inom branschen och har hjälpt ett stort antal företag att hitta rätt personal och kompetenser. Vi erbjuder både korttids- och långtidslösningar, och vi är stolta över att kunna hjälpa till att fylla vakanser oavsett hur stora eller små de är.

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov och krav. Därför är vårt fokus alltid på att skräddarsy våra lösningar för varje enskilt företag vi samarbetar med. Vi arbetar nära tillsammans med våra kunder för att förstå deras specifika behov och hitta de bästa kandidaterna för varje uppdrag.