Trojaner i landslaget

19 augusti 2022 20:46
Föreningen

IF Troja-Ljungby är stolta över att uppmärksamma följande spelare som har varit, är eller ska iväg på landslagsuppdrag. Spelarna som uppmärksammas spelar i föreningen och/eller har Troja som moderklubb.


Linnea Johansson och Thea Johansson är uttagna i Damkronornas trupp till VM som spelas i Frederikshavn & Herning, Danmark, 25 augusti–4 september.

Alva Johannson och Wilma Nilsson är uttagna i U18-landslaget och Alva Solberg är uttagen i truppen för Olympisk Offensiv. Båda trupperna samlas tillsammans för läger och internmatcher i Falun och Furudal 23–28 augusti.

En av våra nyintagna 06-spelare till vårt hockeygymnasium (NIU) ska representera det norska U17-landslaget kommande vecka. Det är forwarden Jörgen Börresen Presterudstuen som är uttagen till samlingen i Skien, Norge. Jörgen har tidigare representerat det norska U16-landslaget.

Samtidigt uppmärksammar vi att Helge Grans spelar JVM i Kanada. Han och Sverige ställs mot Finland i semifinal klockan 02.08 svensk tid natten mot lördag.

Vi passar även på att rikta ett stort grattis till Jacob Sagadin som tog silver med J18-landslaget i Hlinka Gretzky Cup.