Följ våra lag - stöd föreningen!

4 oktober 2022 08:00

Precis som tidigare säsonger samarbetar IF Troja-Ljungby med SvenskhockeyTV, vilket ger oss möjligheten att livesända alla matcher som spelas i A-hallen. Bland annat J18, J20 och Damlaget.


Under säsongen 22/23 finns 270 uppkopplade hallar i Sverige och detta innebär att ni kan se alla era hemma- och bortamatcher från dessa hallar.

Ishallarna har utrustats med en helautomatisk produktionslösning vilket ger en möjligheten att livestreama alla matcher från Ungdom (–10 och uppåt), J18, J20, TV-pucken samt ett urval av landskamper. Även seniormatcher kan komma att visas. Matcherna produceras med en kameralösning som följer spelet med hjälp av A.I (Artificiell Intelligens) och innehåller grafik för bland annat: laguppställningar, målgörare/assist, resultat och matchur.

Detta gäller inte för herrlaget eftersom HockeyEttan har ett eget medieavtal.

Alla matcher kan ses direkt eller i efterhand på www.svenskhockey.tv. När ni skapat ett konto kan ni även följa matcherna via Appen, SvenskhockeyTV (finns i AppStore och Google Play).

Glöm inte – Du kan tjäna pengar till din förening!

Vid köp av ett årskort för 995kr så har ni möjlighet att välja just er förening och därmed ge 200 kr per årskort till klubben. Favoritförening väljer du redan vid registrering, eller på ”min sida/account” för er som redan har ett konto. Detta går också att uppdatera om du missat det vid registreringen.