Biljettinformation angående träningsmatcherna mot Rögle och Nybro

31 augusti 2021 14:25

Idag klockan 14:00 släpper vi biljetterna till IF Troja-Ljungbys första träningsmatcher för säsongen. Det är SHL-laget Rögle BK och förra årets seriekollega Nybro Vikings IF som står för motståndet.


Som vi tidigare meddelat har vi fått anpassa Ljungby Arena utifrån nuvarande coronarestriktioner. Det innebär att vi kan ta emot ca 450 personer på sittplats, 50 personer på ståplats samtidigt som restaurangen tillsammans med logerna erbjuder ytterligare platser. Som vi tidigare meddelat är det dessa regler som gäller för publik.

Samtliga platser (förutom restaurangen) kommer i första hand erbjudas till IF Troja-Ljungbys säsongskortsinnehavare.

Varje säsongskortsinnehavare på sittplats kommer ha möjlighet att boka två biljetter på sittplats. Varje säsongskortsinnehavare på ståplats kommer ha möjlighet att boka en biljett på ståplats. Det kommer att vara först till kvarn fram till dess att kvoten av biljetter är slut. Är ni två säsongskortsinnehavare som går tillsammans bör ni med fördel prata ihop er och endast plocka ut en kvot om två biljetter för att ge så många som möjligt chansen att gå.

Säsongskortsinnehavarna har fram till och med den 19 augusti på sig att boka sin plats för att ha förtur på biljetterna till matcherna. Efter det kommer biljettförsäljningen öppnas upp för allmänheten. Skulle det finnas biljetter kvar efter den 19 augusti kommer vi kommunicera ut detta via våra kanaler.

Har du som säsongskortsinnehavare inte fått något e-mail vänligen kontakta oss på [email protected] eller telefon: 0372-621 81.

Priser: 100 kr sitt- och ståplats

Bokning av restaurangplatser (Helst sällskap på 4-8 personer) samt lilla konferensen (Sällskap på 8 personer) Pris: 399 kr (150 kr entré, 249 kr mat)

Bokning av loge (Sällskap på 8 personer) Pris: 2 000 kr och mat 249 kr/person.

Bokning av restaurang, loge och lilla konferensen maila: [email protected] eller ring 0372-621 81.

Meny: Lördag 21/8 Välj ett alternativ mellan kött, fisk och vegetariskt. Mat Mat