Dryga MILJONEN insamlad i kampanjen Tillsammans för Troja

26 april 2023 15:00
Tillsammans för Troja

WOW! Vilket otroligt engagemang och gensvar! I nuläget har vi tillsammans samlat in drygt EN MILJON kronor. Stort tack för Ert stöd Trojaner – nu gör vi en sista kraftsamling fram till 30 april och hjälps åt att fortsätta höja värdet!


Den 6 april lanserade vi swishkampanjen Tillsammans för Troja och vi är oerhört imponerade och obeskrivligt tacksamma över att se hur många fantastiska Trojaner som har slutit upp och stöttat oss.

Nu i sluttampen har följande samarbetspartners gått in med en betydande summa för att stötta kampanjen – Claes Persson ägare till Silverstone, Peter Claesson på Claessons Logistic AB & Familjen Ahlberg ägare till Scandium Bil.

  • För att skapa tillväxt i kommunen är det mycket viktigt att Troja kan utvecklas och för oss var det självklart att stötta föreningen i detta utsatta läge. Troja är en fantastisk förening som bedriver herr, dam, elit, bredd och har en fin ungdomsverksamhet. Tillsammans för Troja säger Claes, Peter och familjen Ahlberg.

Hittills har företag och privatpersoner samlat in över 550 000 kr och tillsammans med vår externa bidragsgivare som kommer att dubbla beloppet som samlas in, har kampanjen i skrivande stund inbringat drygt 1 100 000 kr.

För att vara med och stötta oss i kampanjen Tillsammans för Troja, swishar du valfritt belopp till 123 143 96 78 eller betalar in till BG: 119-3689 och märk med ”Tillsammans för Troja”.

Företag eller privatpersoner som vill bidra med ett större belopp är varmt välkomna att kontakta Christopher Moberg, [email protected] för att sy ihop det.

Alla som bidrar med ett belopp är med och tävlar om följande:

  • Signerad matchanvänd klubba från säsongen 2022/2023
  • Signerad keps
  • Signerat lagfoto
  • Signerad T-shirt
  • Signerad halsduk

Kampanjen pågår fram till och med den 30 april. Utlottning kommer sedan ske i början på maj och vinnarna presenteras på vår hemsida samt via våra sociala kanaler.

Tack för ert stöd Trojaner! Vi är Troja Tillsammans!