HP Tronic växlar upp - fortsätter som Stjärnpartner!

30 november 2021 12:10
Marknad

IF Troja-Ljungby vill rikta ett stort tack till HP Tronic som växlar upp och fortsätter som Stjärnpartner till föreningen!


Emil Brodén:

"Troja-Ljungby är en viktig kugge i Ljungbys samhällsutveckling med sin historik som ett topplag i allsvenskan, vilket har gett oss Trojaner många härliga och spännande upplevelser med eko i hela Sverige. Troja-Ljungbys ungdoms- och juniorverksamhet levererar ishockeyspelare till bland annat NHL, SHL, SDHL och HockeyAllsvenskan, som har utbildats av ideella ledare och tränare i Ljungby. Nu när Troja-Ljungby åter är tillbaka i HockeyAllsvenskan är det viktigt att vi alla drar vårt strå till stacken för att kunna etablera Troja-Ljungby i HockeyAllsvenskan."

Om HP Tronic:

HP Tronic erbjuder utveckling, tillverkning och logistik av kablage, styr- och testsystem för industriella applikationer. Hållbarhet ska gälla i allt vårt handlande, från första affärskontakt och genom produktens hela livscykel. HP Tronic Group har idag verksamhet i Ljungby, Lund och Tranås Sverige, Suzhou Kina, Ruse Bulgarien och i Pune, Indien.

www.hptronic.com