IF Troja Ljungby tecknar nytt partneravtal med Inpeople och Head Consulting.

19 oktober 2023 10:15
Partner

IF Troja-Ljungby kan med stor glädje meddela att man skrivit ett nytt sponsoravtal med Inpeople och Head Consulting.


-Vi har en spännande resa framför oss och att ha med Inpeople & Head Consulting på den resan känns mycket bra, säger IF Troja-Ljungbys klubbchef Christopher Moberg.

-När Troja presenterade sin 5-års plan kändes det mycket bra och helt naturligt för oss att vilja vara med som partner, säger Daniel Karlsson kontorschef på Inpeolple i Ljungby.


Om Inpeople och Head Consulting

Man brukar säga att ur problem föds lösningar. Men för oss var det snarare en stark strävan efter att göra saker bättre som var drivkraften. Att kunna hjälpa människor att få leva det liv de själva vill leva. Tänk om vi kunde bidra till det. Så gick tankegångarna den där sommaren 2010 när lösa skisser på ett papper började formas till konkreta planer att sätta i verket.

Vi på Inpeople och Head Consulting har lång erfarenhet inom HRM. Vi har i många år själva varit kunder och haft behoven, sett luckorna på marknaden och längtat efter att anställa och samarbeta med de där riktigt bra kollegorna. Våra drömmar och ambitioner är idag en stark drivkraft när vi formar vårt team och hittar smarta lösningar för våra kunder. Vi vet att det gör skillnad.

Vår egen kultur präglas av mycket hjärta, passion för det vi gör men framförallt ansvarstagande för våra kunder. Vi är säkra på att det märks och det är vi stolta över. Och rädda om. För någonstans handlar fungerande samarbeten och relationer om respekt för varandra, att våga utmana och att hjälpa. Det är så vi växer tillsammans.

Tillsammans jobbar vi med innovativa och skräddarsydda personallösningar och gör vi våra kunder framgångsrika. Det gör vi främst genom personaluthyrning, flexibla bemanningslösningar, rekrytering av chefer och specialister och grupp- och ledarutveckling.

Läs mer på inpeople.se, headconsulting.se

Vi är Troja Tillsammans!