Förra sommarens succé är tillbaka!

5 juli 2022 09:50
Troja i Rörelse

Nu när sommarlovet är i gång vet vi att barn och ungdomar blir alltmer stillasittande, då rasterna och liknande har varit en viktig faktor i skolorna för barnens dagliga rörelse.


IF Troja-Ljungby vill att barn & ungdomar i Ljungby med omnejd ska hålla sig aktiva. Med Troja i Rörelse kommer vi via våra kanaler och med våra spelare bjuda på träningsbilder, tips och hel del pepp.

Barn och ungdomar har möjlighet att efter sina egna aktiviteter lägga upp en bild och tagga oss i sociala medier. Då vet vi att de varit aktiva. Ju fler aktiviteter och inlägg man taggar ju större chans är det att vinna i slutet av sommaren.

En nyhet för i år är att Ahlberg Bil i Ljungby är Officiell samarbetspartner till vårt rörelseprojekt.

-Riktigt roligt och det visar ju att vårt samhällsengagemang är viktigt och att företagen ser att vi kan göra skillnad även utanför ishallen, säger Edward Angshult, verksamhetsansvarig och fortsätter:

-Under förra säsongens Troja i Rörelse hade vi över 100 aktiveringar från barn och ungdomar i Ljungby med omnejd. En bra siffra som vi i år hoppas ska bli ännu större. Vi har laddat upp med fina priser i potten och hoppas på stort deltagande. Tävlingen är ju till för alla så man behöver inte vara aktiv i Troja-Ljungby för att delta.

Så är Du med och tävlar

Försök att träna en gång om dagen. Ta en promenad, spring, cykla, teknikträna, hoppa studsmatta. Alla aktiviteter är tillåtna. Bara du rör på dig!

Vilka får tävla?

Alla får tävla och vara med i Troja i Rörelse.

Ta en bild & tagga IF Troja-Ljungby

Ta en bild när du tränar eller efter att du varit aktiv. Tagga Troja på Facebook, Twitter eller Instagram. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna tagga oss så vi kan se ditt inlägg. Annars får du skicka in en bild till oss så vi kan publicera den. Bilden behöver inte vara på dig utan kan vara på miljön runt din träning.

Så vinner du?

Ju fler gånger du tränar och taggar Troja ju större chans är det att du vinner! Den 15 augusti drar vi en lycklig vinnare i tävlingen som tar hem första pris!

Vad vinner du?

En lycklig vinnare får komma upp till Ljungby Arena och få en rundvandring i omklädningsrummet och hälsa på A-lagsspelarna i antingen herr eller damlaget. Vinnaren bestämmer.

Förutom det får man vara med på A-lagets träning och följa den från nära håll. Möjlighet att ta bilder med sin favoritspelare och autografskrivning.

Tävlingen pågår mellan den 5 juli och 15 augusti!

Har du inte sociala medier? Skicka då din bild till [email protected] så postar vi den i våra kanaler så är du med och tävlar.

Lycka till!