Uppdatering Swishkampanj – Tillsammans för Troja

14 april 2023 10:00
Tillsammans för Troja

I nuläget har vi tillsammans samlat in drygt 300 000 kr! Stort tack för Ert stöd Trojaner – nu hjälps vi åt att fortsätta höja värdet och stötta IF Troja-Ljungby!


Den 6 april lanserade vi swishkampanjen Tillsammans för Troja och vi är otroligt glada att se hur många fantastiska Trojaner som har slutit upp och stöttat oss.

Hittills har företag och privatpersoner samlat in över 150 000 kr och tillsammans med vår externa bidragsgivare som kommer att dubbla beloppet som samlas in, har kampanjen i skrivande stund inbringat drygt 300 000 kr.

För att vara med och stötta oss i kampanjen Tillsammans för Troja, swishar du valfritt belopp till 123 143 96 78 eller betalar in till BG: 119-3689 och märk med ”Tillsammans för Troja”.

Företag eller privatpersoner som vill bidra med ett större belopp är varmt välkomna att kontakta Christopher Moberg, [email protected] för att sy ihop det.

Alla som bidrar med ett belopp är med och tävlar om följande:

  • Signerad matchanvänd klubba från säsongen 2022/2023
  • Signerad keps
  • Signerat lagfoto
  • Signerad T-shirt
  • Signerad halsduk

Kampanjen pågår fram till och med den 30 april. Utlottning kommer sedan ske i början på maj och vinnarna presenteras på vår hemsida samt via våra sociala kanaler.

Tack för ert stöd Trojaner! Vi är Troja Tillsammans!