Trojapodden

17 november 2022 11:29

Idag är vi väldigt stolta över att kunna presentera vår egen officiella Podcast, Trojapoddden.


I podcasten kommer ni möta nya och gamla spelare, men även personer som varit aktiva i föreningen på olika sätt. Inspelningen har pågått en längre tid och vi kommer släppa ett avsnitt i veckan.

-I takt med att tiden går så blir det viktigare att dokumentera föreningens historia och människorna som varit en del av den. Vi har den fantastiska Trojaboken såklart och nu kompletterar vi med historier och anekdoter i podformat, säger Edward Angshult och fortsätter:

-Man kan se de som en vanlig podcast men för föreningen kommer detta bli en viktig historiesamling till kommande generationer.

Föreningen träffade Andreas Tunér i slutet av förra säsongen och han pitchade en idé om en podcast.

-Att få göra Trojapodden är en stor ära för mig efter att ha följt laget sedan liten grabb i tältet på Lagavallen. Många av spelarna och ledarna som kommer vara med i podden har jag en personlig relation med. Dels genom mitt eget idrottande under åren samt att jag varit bosatt i Ljungby i stort sett under hela mitt liv, säger Andreas Tunér och fortsätter:

-Att låta föreningens historia leva vidare är något jag tar på största allvar och jag hoppas att andra också vill ta del av Trojas historia. Idrott är en del av samhället som förhoppningsvis kan bidra till empati gentemot andra människor och känna en slags gemenskap i ett lag.

I det första avsnittet möter ni Mattias Nilsson som på fredag blir historisk när hans vepa hissas i Ljungby Arena.

Lyssna på premiäravsnittet här!!

Och boka din biljett till matchen här!