Inpeople och Head Consulting ny samarbetspartner

7 december 2022 15:30
Marknad

IF Troja-Ljungby vill rikta ett stort tack till Inpeople och Head Consulting som blir ny samarbetspartner till föreningen.


-För oss är det självklart att vara aktiva på platsen där vi driver vår verksamhet och ta ett ansvar för den lokala utvecklingen. Det gör vi gärna tillsammans med partners - som IF Troja-Ljungby, säger Daniel Karlsson, Inpeople.

Om Inpeople och Head Consulting

Man brukar säga att ur problem föds lösningar. Men för oss var det snarare en stark strävan efter att göra saker bättre som var drivkraften. Att kunna hjälpa människor att få leva det liv de själva vill leva. Tänk om vi kunde bidra till det. Så gick tankegångarna den där sommaren 2010 när lösa skisser på ett papper började formas till konkreta planer att sätta i verket.

Vi på Inpeople och Head Consulting har lång erfarenhet inom HRM. Vi har i många år själva varit kunder och haft behoven, sett luckorna på marknaden och längtat efter att anställa och samarbeta med de där riktigt bra kollegorna. Våra drömmar och ambitioner är idag en stark drivkraft när vi formar vårt team och hittar smarta lösningar för våra kunder. Vi vet att det gör skillnad.

Vår egen kultur präglas av mycket hjärta, passion för det vi gör men framförallt ansvarstagande för våra kunder. Vi är säkra på att det märks och det är vi stolta över. Och rädda om. För någonstans handlar fungerande samarbeten och relationer om respekt för varandra, att våga utmana och att hjälpa. Det är så vi växer tillsammans.

Tillsammans jobbar vi med innovativa och skräddarsydda personallösningar och gör vi våra kunder framgångsrika. Det gör vi främst genom personaluthyrning, flexibla bemanningslösningar, rekrytering av chefer och specialister och grupp- och ledarutveckling.

Läs mer på inpeople.se, headconsulting.se

Vi är Troja Tillsammans!