Vi gjorde vad vi lovade…. Allsvenskan nästa!

Vilken avslutningsfest det blev igår på Ljungby Arena i kvalserien till Hockey Allsvenskan.

Kanske lite onödigt dramatisk men sådan är idrotten när det avgörs ända in på mållinjen. Många var vi som tvekade på utgången när Huddinge hämtade in vår 4-1 ledning och kvitterade till 4-4. Men som så många gånger i denna kvalserie och även play off 3 så visade grabbarna upp en härlig lagmoral och avgjorde i slutminuten genom Nicklas Lehmann som avgjort många viktiga matcher i kvalet.

Att få uppleva det slut och den fest det blev på isen efteråt blir säkert ett minne för alla de trogna fans och åskådare som stöttat laget under denna säsong. Kan vidare intyga att festen varade länge och långt in på småtimmarna för vissa…

Från styrelsen vill vi tacka alla som gjort denna säsong så framgångsrik. Tränare, spelare, övriga ledare och personal runt laget, kanslipersonal, funktionärer, restaurangpersonal, sponsorer och alla fans inkluderat Troja Support samt övrig publik. Ingen nämnd och ingen glömd.
Det finns dock en person som jag vill lyfta fram särskilt och det är vår tränare Pelle Svensson som under tre år tålmodigt format detta kompletta lag. Han är värd denna framgång!

Nu startar vi planeringen inför nästa säsong och allsvenskan vilket känns mycket mer stimulerande jämfört med hockeyettan. Vår trogna publik är värd att återigen få se matcher mot klassiska lag typ Leksand, AIK, MoDo, Timrå och givetvis derbymatcherna mot Tingsryd och Västervik.

Jag hoppas på fortsatt stöd för vårt kära hockeylag och förening inför nästa förhoppningsvis spännande säsong och allsvenskan idag har en intressant exponering via tv och övrig media i nivå med SHL.

Tack för denna säsong och väl mött i september i Hockey Allsvenskan!

Pelle Wass
Ordförande