Veckosummering

Då var veckan slut. Sommarhockeyskolan har genomförts med full aktivitet från tidig morgon till kväll. Nästan 120 barn och ungdomar har drillats i hockeyns skola båda på och utanför isen. Vi har haft ca 30 ledare som med Christian Eriksson i spetsen har sett till att allt flutit på enligt planering. Ett stort tack till vaktmästarna som sett till att Arenan och isen varit i ordning så att vi kunnat bedriva vår verksamhet.

Samtidigt har vårt A-lag startat upp med tester onsdag-fredag. Vi är väldigt nöjda med hur killarna har förberett sig för den utmanade säsong som väntar och på måndag kl. 13:45 kommer laget att beträda isen för en första träning. Alla nyfikna är såklart välkomna att komma och titta.
Den officiella spelarpresentationen kommer vi i år att ha på vår första hemmamatch onsdagen den 21/8, när det danska laget Herlev gästar Ljungby Arena.

Även våra Junior-, Dam- och Ungdomslag ligger i startgroparna för att dra igång och alla i Trojafamiljen känner nog ett enormt sug att starta säsongen och fortsätta jobba efter ledorden Samarbete – Passion – Utveckling. Vi önskar alla våra lag ett stort lycka till.