Två viktiga pusselbitar i lagbygget på plats.

IF Troja-Ljungby:s nya headcoach heter Roger Forsberg och han tränade förra säsongen Västervik i HockeyAllsvenskan. Tidigare uppdrag som tränare har bl.a. varit Timrå IK i 3 år som headcoach, samt 1 år i HV71:s organisation. Då som headcoach på HV71:s J20 lag och även som assisterande på A-laget. Kontraktet med Troja-Ljungby är skrivet på 2 år.

I och med vår degradering kommer spelaromsättningen att bli stor och vårt lag kommer ha en betydligt yngre prägel nästa säsong. Rogers tidigare uppdrag har visat att han är en tränare som gillar och är duktig på att utveckla och leda unga spelare. En egenskap som vi är i stort behov av i vår så kallade nystart, säger Sportchef / Klubbchef Daniel Håkansson.

Även en ny målvakt är kontrakterad och det är Wictor Ragnewall, som ansluter efter 2 år i Oskarshamn. Innan dess gjorde 25-åringen 3 fina säsonger i Tingsryd där han bl.a. var med om avancemang till Hockeyallsvenskan. Kontraktet är på 1 år.

Wictor är en storvuxen målvakt med erfarenhet från Hockeyallsvenskan. Han gör lite av en omstart i Hockeyettan och hans ambition stämmer väl överens med vår, kommenterar Daniel Håkansson.