Truppen klar!

Karl Olofsson förlänger och därmed är truppen som vi startar säsongen med spikad.

-Jag har under en längre tid haft en positiv dialog med Kalle och jag har hela tiden känt att det skulle bli så att han stannar hos oss, kommenterar sportchef Daniel Håkansson.
-Han hade en viktig roll redan under förra säsongen där han tog mer och mer ansvar ju längre säsongen gick. Vem minns inte Kalles avgörande mål i sjätte perioden mot Boden i sista hemmamatchen i Play-Off 2.

-Detta är en grymt viktig förlängning då jag gärna ser spelskickliga centrar som klarar spelet i båda ändar av banan. I och med Kalles signering är vi starka i mitten och har flera alternativ på centerplatserna, avslutar Håkansson.

Vi inleder säsongen med två målvakter, sju backar och tretton forwards i truppen. Detta ger bästa juniorback chansen att regelbundet träna med A-laget. Snittåldern är avsevärt lägre än tidigare och av alla nya spelare är fyra st. födda -00, två st. -99, tre st. -98 och en st. född -97. Ett ungt spännande lag där vi hoppas alla frågetecken blir till utropstecken.

Då forwardssidan nu också är klar säger vi stort tack till Sebastian Hansson, Hampus Olsson, Oscar Öhman och inte minst Mattias Åkesson som efter 13 säsonger i moderklubben väljer att fortsätta karriären på annan plats. Vi önskar stort lycka till!

”En gång Trojan alltid Trojan”

#25 Mattias Åkesson