IF Troja-Ljungby söker Försäljningsansvarig

Vi söker nu ersättare till Oscar Andersson som försäljningsansvarig.

Vi har ett starkt förankrat varumärke i Ljungby med omnejd och har idag över 250 aktiva företag som samarbetspartners. Föreningen har ca 350 aktiva spelare och kommer med start hösten 2016 även att ha ett damlag i seriespel.

Vår nyligen öppnade Ljungby Arena har blivit en stor framgång och vår snittpublik har ökat med ca 400 åskådare och är nu närmare 2000 per match. Vår restaurang-verksamhet har emottagits med stor belåtenhet av våra gäster och vi har även nyligen startat lunchservering fyra dagar i veckan.

Vår målsättning är att öka antalet samarbetspartners och vidare att med befintliga partners stärka och utveckla vårt gemensamma samarbete som gagnar oss båda.

Vi söker en person som är drivande och kreativ och som gillar att ha många bollar i luften. Erfarenhet från försäljning/marknadsföring inom B2B är en merit liksom även ett gott Troja-hjärta och en bra förankring i Ljungby.

Rollen som Försäljningsansvarig innehåller totalansvaret för vårt arbete med våra samarbetspartners och även stöd och support till våra ovärderliga ideella krafter inom marknadsgruppen. Vidare ansvar för att utveckla vårt erbjudande gällande vår restaurang och konferensdel. Här ser vi en stor potential att använda Ljungby Arena som en naturlig mötesplats för olika aktiviteter och events.

Låter detta intressant hör då av dig till vår ordförande Pelle Wass på 070-221 38 98.

Vi tillämpar löpande urval så sänd din ansökan snarast till per54.wass@gmail.com, dock senast den 1 april.

Troja platsannons försäljningsansvarig