Troja-Ljungby Sportlovscamp 2018.

 

2 utvecklande dagar i Ljungby Arena är över.

Vi valde att detta året starta upp en sportlovscamp. Detta med avsikt att erbjuda alla våra spelare möjlighet att träna extra under sportlovet. Att få en lite annorlunda träning med mer fokus på individuell teknik.

Totalt fick vi in 62 anmälningar, vilket var helt ok för att kunna köra en bra camp fördelat på 3 grupper i åldrarna födda 03-04, 05-06, 07-08. Även spelare utifrån var välkomna och det fanns med två spelare från andra klubbar. Kul och förhoppningsvis blir det fler när ryktet om campen sprids vidare.

Barnen och ungdomarna har kört 6 ispass, 2 rejäla fyspass och även teoripass under dessa 2 dagar.
Instruerade av camp-ansvarige, Emil Ivansson J18-tränare, Tommy Sandahl J20 och junioransvarig, Roger Holmström U15-tränare samt A-lagstränarna Pelle Svensson och Daniel Håkansson.

Innan den sista träningen fick barnen och ungdomarna komma in i A-lagets omklädningsrum där genomgången av träningen hölls. Vilket var ett spännande inslag för många.

Tack till våra fantastiska juniorer, som varit med i grupperna och instruerat och delat med sig av vad det innebär och krävs för att vara och bli en hockeyspelare på elitnivå.

Tack Anders Gannerud och Josef Tot för att ni ställde upp som gruppledare och support med material-delen.

Tack till personalen i restaurangen för fantastisk mat och bemötande………som vanligt!

Och stort tack alla barn och ungdomar för Ert deltagande och entusiasm.

Vi ses väl på Trojas Sommarhockeyskola under vecka 31, (start på söndag 29/7, vecka 30). Glöm inte att anmäla er!

För att komma till anmälningsformulär, klicka nedan!

Välkomna!

/IF Troja-Ljungby