Centern Daniel Andersson ansluter.

Troja Ljungby har kontrakterat centern Daniel Andersson för resten av säsongen. Daniel som representerat Arlanda Wings i Allettan Norra ansluter till laget redan under lördagen och är spelklar till söndagens match mot Tranås.

– Daniel är en storväxt (191 cm) traditionell tvåvägscenter som haft en framskjutande roll i Wings. En spelare som är medveten om och accepterar sin roll och kommer att fullfölja den till 100 %. Han kommer att göra vårt lag bättre samtidigt som vi blir mindre skadekänsliga, säger Pelle Svensson.

– Daniel är något av en late bloomer vilket inte är ovanligt när man är en lite större spelare. Han har de senaste åren haft en stigande kurva och vi tror starkt på att den kommer fortsätta stiga.

Vi hälsar Daniel välkommen till Troja och lycka till i premiärmatchen mot Tranås. Daniel kommer att bära tröja nummer 17.
Ny målvakt

Till Troja har också ny målvakt kontrakterats. För att säkra upp för skador i kommande matcher och vara på den säkra sidan så har man gjort en överenskommelse med Anton Svensson, till vardags i Jonstorps IF i div 2. Detta blir på en så kallad Dispens målvakt.

– Det är en ren säkerhetsåtgärd och Anton kommer att vara utlånad till Jonstorp så länge de spelar tävlingsmatcher. Anton går som dubbelskriven målvakt och kan vandra mellan klubbarna.

– Det hade inte känts tryggt för föreningen vid eventuella skador på A-lagsmålvakterna när det förhoppningsvis även stundar ett kval för vårt J20 då deras målvakter kommer att behövas där.

Anton har under några år tillhört toppskiktet på målvakter i div 2 med en räddningsprocent på 95,69% för tillfället.

Troja passar samtidigt på att tacka för samarbetet med Jonstorps IF som godkänt denna överenskommelse.