Troja lånar spelare

Troja lånar spelare

Inför starten av Allettan så kommer Troja på grund av sin skadesituation att låna in spelare. Det handlar om de två centrarna Carl-Johan Svensson från Grästorp och Agust Carlsson från Helsingborg, där båda var med och tränade under juldagskvällen när laget hade återsamling. Båda kommer i första hand att vara med i premiärmatchen borta mot Skövde den 27:e, därefter tas det beslut om framtida matcher beroende på situationen.

-Det stämmer bekräftar tränaren Pelle Svensson. Läget i truppen är ju att vi har både Elias Edström och Mattias Nilsson borta på centersidan, dessutom saknas också forwarden Sebastian Benker vilket gör oss lite tunna. Däremot ser det ut som att Thage Pettersson börjar få rätt på sin krånglande höft och har börjat köra för fullt.

-C-J känner såklart redan de flesta i laget sedan förra säsongen och smälter in från första stund medan Agust under sin tid både i Rögle och Helsingborg spelat med några av killarna redan vilket också ger en ganska kort startsträcka, menar Pelle. Grästorps och Helsingborgs serier startar inte förrän den 4 januari vilket gett oss denna möjligheten.
Att killarna skulle vara beredda på att spela i mellandagarna är ingen skräll direkt, båda har stor passion för hockeyn, men vi i Troja är väldigt tacksamma mot både Grästorps IK och Helsingborgs HC över att det gått att lösa på ett smidigt sätt, avslutar Pelle.

IF Troja-Ljungby hälsar Carl-Johan och Agust välkommen till Troja, även om det bara är för en kort period.