Troja breddar Juniorverksamheten

Troja breddar Juniorverksamheten

 

Till kommande säsong 2018–2019 har Troja som ambition att ha ytterligare ett Juniorlag i verksamheten för spel i lokal J18 serie.
Tankar och idéer kring ett breddlag på Juniorsidan har funnits under ett par års tid, nu känner vi att möjligheten finns då vi har en bättre bredd med spelare i aktuell ålder än någonsin i Troja.

Att starta upp ett extra lag på Juniorsidan kommer att möjliggöra att fler spelare kommer att kunna spela hockey i Troja upp t.o.m. 18 års ålder.
Vi har i skrivande stund en stomme av spelare födda -02 om 9 spelare klara för vårt kommande J18-2 lag, varav 2 spelare är målvakter.
Vår förhoppning är att kunna få så många spelare i ålder födda -02, -01 och även -00 att ansluta till laget kommande säsong, det är absolut inget hinder om man hållit uppe en eller ett par säsonger att köra igång igen, även spelare från andra klubbar som vill ansluta är mycket välkomna att kontakta oss vid intresse.

I Troja finns en mycket bra bredd i kullarna som är födda -03, -04, -05 osv, vi ser stora möjligheter att etablera vår J 18–2 lag långsiktigt.
Verksamheten i J 18–2 kommer att fokuseras på deltagande och glädjen till att kunna spela hockey.

Våra Elit Juniorlag J-18 och J-20 med koppling till Sunnerbogymnasiet och NIU (Nationellt Godkänd Idrottsutbildning) kommer fortsätta sin verksamhet likt tidigare.

 

Vid frågor och/eller intresse kontakta Ungdomsansvarig Kalle Meijer
Styrelsen IF Troja-Ljungby