Tor Immo klar för Troja-Ljungby!

Efter överenskommelse mellan HC Dalen och Troja ansluter Tor Immo till truppen resterande del av säsongen. Tor medverkade på fredagens träning och är spelklar till morgondagens match mot Vimmerby borta. Tor har under säsongen skjutit 39 poäng fördelat på 22 mål och 17 assist under 35 matcher i Dalens dress.

-Vi såg ju Tor redan under sitt förra år i Olofström i ett lag som hade det tungt, men det är först i år som han fått ett ordentligt genombrott på seniornivå. Han är en intressant spelare i olika avseenden tycker jag. Dels är han redan en vass målskytt, vi har ju till exempel ingen i vårt lag som är i närheten av den målskörden säger Pelle Svensson. Han är ju endast 21 år och väldigt intressant för framtiden. Tor säger själv att han är här dels för att spela länge i år, men även spela för kommande säsonger. I honom ser vi en spelare som kan användas i olika spelformer vilket breddar och såklart spetsar till vårt lag. Framför allt skapar det en större konkurrenssituation vilket kommer att driva gruppen framåt. Vi får in ytterligare en kropp i laget som gör att vi kommer att bli mindre skadekänsliga, säger Pelle.

Troja tackar HC Dalen som ger Troja möjlighet till denna förstärkning och där man samtidigt ger en ung utvecklingsbar kille en möjlighet att förlänga sin säsong ytterligare.

Tor kommer i och med det göra debut i morgondagens match i tröja nummer 11. Vi hälsar Tor välkommen till södra Småland och ser fram emot hans hemmadebut under Play Off nästa vecka.

/Tor ja