Forwarden Tobias Törnkvist fortsätter sin hockeykarriär i Troja-Ljungby även över nästa säsong 2015-2016. ”TT” skrev idag på ett nytt ettårskontrakt och krigar därmed i den rödvita dressen till hösten igen.

TT startade förra säsongen i Oskarshamn, men anslöt under hösten till Troja där han växte som spelare längs vägen där han tog en allt större roll efterhand. Med sina 5+10 på sina 32 matcher och med sitt spel i box och PP bidrog han till laget i alla olika former av spel under matcherna.

Pelle:

-Jag tycker att TT spelade upp sig och kom in i spelet mer och mer. Han blev till slut en av våra bättre forwards i hård backcheck och hemjobb. Överlag en hårt jobbande forward som inte drar sig för att sticka in näsan även när det hettar till lite i matcherna, säger Pelle Svensson. Sedan tror jag att TT har mer att hämta i poängproduktionen, det ska vi plocka fram nästa säsong menar Pelle.

Spelarkompisen sedan 6 år, Flash om TT:

-Riktigt kul för Troja, TT behövs, krigare som han är och framför allt allsidigheten han har som spelare. Han kan nog spela överallt och gör det också… Han bjuder på sig själv och är inte rädd för att gå rakt in i en situation.

Är han värre än dig?

Haha! Nästan lika mycket som jag, kanske lite tystare men det är otroligt viktigt för gruppen och det tillför mer än man tror. TT är en bra polare helt enkelt och det var bra gjort av Sportgruppen.

Sista frågan, blir det 7 år ihop med TT?

-Jag har Pelles nummer bland mina senaste samtal och han mitt… Det är allt jag har o säga nu…

Vi tackar Flash för detta och ser fram emot att ha Tobias här från start nästa säsong och tar strax Påsk… Strax…

/Redax