- alla ni gör det möjligt!

Till våra spelare och ledare i A-lag, J-lag och ungdomslag skickar vi i styrelsen ett varmt och stort tack för alla bra och fina prestationer Ni har visat upp under säsongen, vi är tacksamma och stolta över det Ni har genomfört och bjudit på.

Till våra sponsorer, till Troja Support, vår trogna publik och supportrar skickar vi ett stort tack för allt Ert stöd Ni har bidragit med och vi hoppas Ni haft många trevliga och minnesvärda stunder då våra lag har kämpat i de rödvita färgerna.

Vi vill också ge en stor eloge för det engagemang och arbete som ledare och föräldrar i alla våra lag, allt från Tre Kronors Hockey Skola till våra U och J-lag utför.

Detta arbete ligger bakom våra ungdomars framgångar och kommer förhoppningsvis att betala sig i form av egenfostrade spelare i A-truppen framöver vilket är ett av målen i Trojas verksamhetsidé.

Vi tackar också för allt engagemang och ideellt arbete av Supporterklubben, funktionärer, nätverkspersonal, kiosk, programblads och lottförsäljare för all tid och engagemang Ni lägger ner säsong efter säsong.

ALLA NI GÖR DET MÖJLIGT.

Som avslutning vill vi meddela att vi redan har påbörjat vårt arbete med spelartrupp och organisation och vi hoppas på att ha Ert stöd och engagemang även kommande säsong

Med detta vill vi önska er en fantastisk vår och sommar så ses vi igen till hösten i en ny fräsch arena.

Styrelsen IF Troja Ljungby