Tack för säsongen 2018-2019

Tomhet……… besvikelse…… frustration!

Känslan i ett omklädningsrum en kväll i Vimmerby är svår att beskriva. Svett blandat med blod, ispåsar och spelare som har kämpat för att bryta ner sin motståndaren i bäst av 3 matcher. Vi ville vara som bäst när vi gick in i Play-off till kvalserien. Tyvärr räckte det inte för att slå ut Vimmerby.

Säsongen 2018/2019 är nu slut och vår breda verksamhet har bjudit på lite av varje.

A-laget åkte ut i play-off 2 mot Vimmerby.
Damlaget kom på en 4:e plats i Damettan södra.
J20 vann J20 Elit södra, men åkte ut i förkvalet på straffar mot Halmstad.
J18 Elit kom 8:a innan jul och landade på en 2:a plats i fortsättnings-serien.
U16 Elit kom på en 7:e plats i U16 Elit södra.
Vårt nystartade J18 2, övriga ungdomslag och Tre kronor hockeyskola har fortsatt att utveckla och fostra våra ungdomar på och utanför isen.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra samarbetspartners, vår trogna publik och supportrar. Det är Ni som gör hela vår verksamhet och existens möjlig. Tack!

Vi vill också ge en stort tack för det engagemang och arbete som utförs av ledare och föräldrar i alla våra lag, allt från Tre Kronors Hockey Skola till våra U- och J-lag.

Vi tackar också för allt engagemang och ideellt arbete av Supporterklubben, funktionärer, kiosk och lottförsäljare, för all tid och engagemang som Ni lägger ner säsong efter säsong. Ni är alla en stor och viktig del i Troja-familjen.

Arbetet med att analysera och stämma av säsongen som varit, samt arbetet med nästa års spelartrupper och organisation är redan i full gång.

Vi är tillsammans IF Troja-Ljungby och vi kommer alltid tillbaka.
Nu laddar vi hockeybatterierna för att komma tillbaka starkare inför nästa säsong.

Trevlig vår och sommar önskar Troja-Ljungby!