Robin J klar!

Robin Johansson förlänger.
Troja-Ljungby kan glädjande meddela att målvakten och egna produkten Robin Johansson förlänger sitt avtal med moderklubben.

Robin som flyttade hem efter ett år i Nordamerika inför förra säsongen växte verkligen in i seniorrollen och blev något av publikfavorit i takt med att nollorna radades upp under hösten.

Tränaren Pelle Svensson om förlängningen:
-Riktigt glädjande tycker jag. Robin som växte väldigt mycket på olika plan under säsongen tycker jag är en mycket intressant framtidsman och kommer med ganska stor säkerhet att få chansen i Allsvenskan inom något eller några år.
Nu är jag glad att han ser fördelen med ta ett fortsatt år i ettan där han kan ”sätta sin hockey” ännu mer och förbereda sig för en stor roll i laget och med bra träning.

Robin som under säsongen hade fina 95,73 % räddningsprocent i Ettan (9 matcher), 92,57 % i Allettan (11 matcher) och 87,12 % i Kvalserien(5 matcher) kommer under nästa säsong fortsätta konkurrera med Johan Nielsen som också är under kontrakt.

-Ja det stämmer säger Pelle. Skönt att ha kontinuitet på den lagdelen. Jag vet att Johan och Robin jobbar bra ihop även om de såklart konkurrerar om samma jobb. Robin kommer ju in med ett helt annat utgångsläge här nu än vad han gjorde förra säsongen och det ska bli intressant att följa kampen om spaden. Jag är väldigt nöjd över att vi har konkurrens även på den positionen, avslutar Pelle.

Kontraktet är skrivet på 1 år. Troja tackar för den signaturen och väntar spänt på fler nollor från nummer 37.