Senaste nytt!

Rapport från A-laget:

Vad händer? Skador, sjukdomar och inställd match!

Ingen fara!
Vi valde att i samråd med Halmstad att stryka träningsmatchen igår. Anledningen var som de flesta vet att vi saknade alldeles för många seniorspelare för att ge Halmstad en rättvis och bra match.

Ibland sammanfaller alla olyckor samtidigt. Att 3 st. blir sjuka kan vara ganska vanligt. Men att ytterligare 6 spelare är skadade av olika anledningar, samt att TT dragit på sig en avstängning gör att situationen blev ohållbar. Nu får vi istället chansen att läka ihop och träna istället.

Idag ser det bättre ut där alla förutom tre spelare är i träning. Berling och Morberg, som varit sjuka kommer förhoppningsvis att smyga igång på dagens träning, medan backen Anton Olsson tyvärr får stå över ett tag p.g.a. en axelskada, som han ådrog sig i matchen senast.

Vi ser verkligen fram emot matchen mot Dalen på söndag. För många spelare som inte spelat på ett tag blir det lite av en nypremiär. Vi hoppas kunna hitta rätt i våra formationer, där Roger och Johan jobbar på att hitta rätt roll till alla spelare. Jag är väldigt nyfiken på att se om vi kan hitta tillbaka till spelet som vi visade upp mot Mariestad i cupen för två veckor sedan.

Hoppas vi alla ses i Ljungby Arena på söndag kl. 16:00.

När det gäller nya spelare, så är marknaden fortfarande ganska trög, men jag känner att den är på väg att öppnas upp och då ska vi vara med i diskussionerna. Samtidigt har våra juniorer under denna tiden visat upp sig och gett oss vissa svar inför framtiden. För att få ett tryck i hela verksamheten är det oerhört viktigt att den dörren alltid står öppen.

Men balansgången som jag och föreningen måste göra är inte bara det ena eller andra.
Detta då det gäller att göra resultat NU, samtidigt som man bygger för FRAMTIDEN.

Tillsammans ska vi lyckas med dessa gemensamma mål.
Framåt Trojaner!

Med vänlig hälsning

Daniel Håkansson
Klubbchef & Sportchef