Praktik hos Troja-Ljungby

Jag heter Axel Håkansson och är 14 år gammal. Jag har valt att praktisera i IF Troja Ljungby. Detta var ett väldigt bra val för mig eftersom att jag själv spelar hockey i Troja och gärna skulle vilja jobba inom hockeyn när jag blir stor.

Under veckan har jag fått vara med på olika ställen i Troja. På måndagen fick jag vara med Jan-inge och göra olika slags kansliuppgifter. På tisdagen fick jag vara med Trojas materialare Terry Hägg och hjälpa till med förberedelserna inför matchen mot Vimmerby. Under onsdagen fick jag vara med tränarna Johan Benker och Roger Forsberg där jag fick vara med och träna hockeygymnasiet. På torsdagen fick jag vara med Igge i restaurangen och hjälpa honom med olika saker. Sista dagen var jag i kansliet och hjälpte Daniel Håkansson med olika saker.

Jag tycker att det var väldigt roligt att få vara i Ljungby Arena eftersom att det fanns så mycket olika arbetsuppgifter.