Nyheter med Troja-anknytning

I helgen så presenterades diverse landslagstrupper och i flera av dessa hittar vi spelare med Troja som moderklubb.

I Damlandslaget hittar vi Thea Johansson, född -02, som numera representerar HV71.

I U18 landslagstruppen för tjejer har Alva Sohlberg , född -03, kommit med. Hon ska denna säsongen representera Linköping.

I U17 landslaget för killar har vi med Fabian Hellström, född -04, som nu lämnar Troja och framöver kommer att spela i Malmös juniorverksamhet.

I Juniorkronorna är Helge Grans, född -02, med. Helge som nu gör sin tredje säsong i Malmös organisation och även är med i A-truppen där.

Grattis till alla uttagningarna och stort lycka till önskar hela Trojas organisation.

Vi passar även på att gratulera Jacob Larsson, som nyligen signerade ett nytt 2-års avtal med Anaheim Ducks i NHL. Stort Grattis!

I NHL-slutspelet så noterar vi att Oscar Fantenbergs Vancouver Canucks lyckades slå ut Minnesota med 3-1 i matcher. Oscar spelade de tre första matcherna med mycket istid men var p.g.a. skada tyvärr tvungen att kasta in handduken inför match 4. Denna match vanns ändå efter en rysare med avgörande mål endast elva sekunder in i overtime. Grattis Oscar och hoppas du är tillbaka när nästa runda startar.

Pierre Engvalls Toronto spelar en avgörande femte match i natt mot Columbus. Detta efter en mäktig vändning i match 4 som till slut vanns i overtime.

Hoppas inte vi missat någon……?

Till sist skickar vi även med ett ”Kronobergsgrattis” till Oliver Ekman-Larsson som lagkapten ledde sitt Arizona Coyotes till avancemang när man slog ut Nashville.

Härligt med hockey i högsommarvärme!

Till alla Trojaner:
Håll ut och håll avstånd. Hoppas vi kan ses i Arenan snart igen.