IF Troja-Ljungby hälsar centern Carl-Johan Svensson välkommen att kriga i den röda dressen till säsongen 2015-2016.

Carl-Johan som de två senaste säsongerna huserat i moderklubben Grästorp blir den tredje centern att skriva på Troja för kommande säsong tillsammans med Mattias Nilsson och Jonas Pontusson.

Pelle, det värvas på friskt… Vem är C-J o varför?

-Ja det stämmer säger tränaren Pelle Svensson. I Carl-Johan får vi en erkänt skicklig högerfattad center som är van att ta stora roller i bl.a. powerplay. Jag har haft kontakt med C-J några månader nu, egentligen var vi överens redan i januari men då vill Grästorp inte släppa honom så det är skönt att vi kan få ihop denna deal nu.

-Efter några år i vimlet och i samband med en ryggskada så tog Carl-Johan för två år sedan beslutet att flytta hem, utbilda sig och köra rehab för att bli kvitt sina ryggproblem. Med facit i hand har det nog varit bra för honom, hans statistik säger det mesta om att han är hel och fit. Han har ensam burit mycket av Grästorps spel under säsongen som gick. Genom att säga upp sitt jobb och bege sig hit och ”gå för det” tycker jag säger det mesta om vilket driv han fortfarande har för hockeyn, menar Pelle. Han kommer bli bra för oss där kombinationen hunger/erfarenhet är viktiga ingredienser som jag tror kan bli bra för några av de yngre spelarna i laget.

Vi hälsar C-J Varmt Välkommen till Troja-Ljungby…!

/Redax….