Ny Ungdomsadministratör och LIU-ansvarig

Inför förra säsongen startade vi upp en lokal idrottsutbildning – ishockey, ett s.k. LIU. Detta gjorde Troja-Ljungby i samarbete med Sunnerbogymnasiet med ambitionen att fler hockeyintresserade ungdomar skulle få möjligheten att satsa vidare på sin idrott och kunna vara kvar i Ljungby, även under gymnasietiden.

Då gjordes även en översyn av föreningens organisation och lösningen blev att Emil Karnatz, vår befintliga målvaktstränare, även fick uppgiften som LIU-ansvarig och Ungdomsadministratör. Då Emil bestämt sig för att söka sig vidare har arbetet med att ersätta honom pågått ett tag.

Lösningen är nu helt klar och den innebär att Joakim Rosén blir ny Ungdomsadministratör och LIU-ansvarig från och med augusti. Detta innefattar även att Joakim kommer att vara instruktör på LIU-passen. Joakim är en 25 årig Ljungbykille, har utbildats som spelare på vårt NIU och har de senaste säsongerna spelat i Värnamo. Han har även en 3-årig universitetsutbildning på Linnéuniversitetet i Växjö inom ”Coaching & Sport Management”.

En bra lösning med en halvtidstjänst, som gör att vi kommer att fördela föreningens åtaganden och arbetsuppgifter på ett annat sätt, kommenterar Klubb- & Sportchef Daniel Håkansson.

Arbetet med att hitta en målvaktstränare till föreningen fortsätter och om du är intresserad ber vi dig skicka en intresseanmälan till: daniel@troja-ljungby.com

Samtidigt som vi tackar Emil för hans jobb i Troja-Ljungby hälsar vi Joakim Rosén varmt välkommen.