Ny säsong för Anton

Anton Johansson klar

Den unge defensive backen Anton Johansson signerar ett 1+1 års avtal för Troja Ljungby och fortsätter sin positiva utveckling i Ljungby.
Efter att ha varit några matcher i Halmstad på lån under säsongen 14/15 så blev säsong 15/16 verkligen genombrottssäsongen för Anton där han med sina defensiva kvalitéer matchades tufft i utsatta lägen i matcherna.

 
-Anton är en spelare som jag verkligen tror kommer att bli en riktigt bra hockeyspelare i framtiden. Han har börjat landa i rollen att vara en defensiv back och nöjer sig med det. Med spelet från förra säsongen och med tanke på att Anton bara är 21 år så är han såklart ett jätteintressant namn att ha med i truppen inför kommande säsong. Hans styrka är definitivt skridskoåkningen och placeringsförmågan, han är ju inte lätt att ta sig förbi, säger Pelle Svensson.

Anton var ju också bäst i hela Kvalserien sett till plus och minus med fina +9 på 9 matcher, och sett till hela säsongen så landade han på +22 vilket var näst bäst i Troja.

Nu dröjde ju ända tills sista matchen mot Borlänge i Kvalserien innan Anton fick göra sitt första seniormål i Trojas dräkt, men med säkerhet dröjer det inte ytterligare 112 matcher innan nummer två kommer…