Ny junior- och NIU HG-ansvarig

I och med att Tommy Sandahl slutar som Junior- och NIU HG-ansvarig har processen med att rekrytera en ersättare pågått under en tid. Lösningen är nu helt klar och det innebär att Johan Benker kommer att fortsätta att arbeta i föreningen, men nu med en kombinerad tjänst som assisterande A-lags tränare, samt ha ansvaret för våra Juniorer och NIU HG. D.v.s. vårt hockeygymnasium med nationellt intag. Johan har stor erfarenhet av att jobba med ungdomar och har tidigare haft samma tjänst i Borås, samt även jobbat flera år inom Frölundas hockeygymnasium och juniorverksamhet.

Detta blir en väldigt bra lösning för vår förening. Vi får en väldigt kompetent ersättare med ETU-utbildning och får en naturlig bro mellan vårt A-lag och Juniorverksamhet, säger sportchefen Daniel Håkansson. Arbetet med att tillsätta tränare för alla våra lag är i full gång och vi återkommer mer om det längre fram.

Vi passar samtidigt på att tacka Tommy Sandahl för sina år i Troja-Ljungby. Han har gjort ett mycket bra jobb med stort engagemang och tydlighet och han är och förblir en ”Trojan”. Vi önskar honom stort lycka till med sin nya karriär.