Idag har Troja-Ljungby A-lag gjort klart med sin ersättare till Andreas Wass som tar en paus på grund av tillökning i familjen.

Även denna gång blir det en tränare som har en bakgrund som spelare i föreningen, nämligen Peter Andersson med bl.a. tre säsonger i Trojas A-lag i bagaget. Peter som har en lång hockeykarriär bakom sig i de flesta av de större småländska klubbarna, har de senaste fem säsongerna varit huvudtränare i Alvesta A-lag.

En klassisk sportfråga. Peter, hur känns det?

-Det känns kul och inspirerande! Efter fem år som tränare i Alvesta så är jag sugen på en ny utmaning och då känns Troja som ett väldigt intressant alternativ. Med ny arena på gång och en möjlighet att vara med och bygga något som ska vara hållbart den här säsongen, men även i det längre perspektivet. Utöver det sportsliga så passar även Troja bra då det blir ett lagom pendelavstånd som gör att det går att kombinera med min civila karriär och familjesituation.

Ska bli kul att vara delaktig i Trojas framtida resa och jobba med att utveckla laget tillsammans med Pelle och övriga ledare kring laget. Kommer att finnas både rutin och talang i truppen som det ska bli intressant att vara med och utveckla ytterligare från föregående säsong.

/Redax