Nu drar vi igång!

Nu är det snart dags att starta upp ännu en ny hockeysäsong och vi i Troja-Ljungby vill hälsa er alla varmt välkomna till en säkerligen mycket innehållsrik och spännande säsong.

Ni har säkert alla följt utvecklingen av den nya arenan som nu snart står i bruk att användas. Mycket fokus och hårt arbete har gjorts av många under ledning och styrning av vår eminente projektledare Leif Lidfors. Hans insatser har varit och kommer i framtiden att vara av högsta vikt för säkerställandet av en funktionell och modern hockeyarena. Låt oss nu hoppas att tidsplanen och slutdelen blir den utlovade så att vi alla kan se fram emot vår premiärmatch mot Vimmerby den 24 oktober.

Gällande A-laget har det som vanligt hänt en del på både tränar och spelarsidan. Pelle Svensson som nu gör sin andra säsong som huvudansvarig har i år vid sin sida som ass tränare Peter Andersson som många minns fram hans framgångsrika karriär som spelare hos bland annat Troja, Rögle, Tingsryd mm. Peter har de senaste åren tränat sin moderklubb Alvesta SK med framgång.

På spelarsidan har det inte som föregående år varit lika mycket rörelser men några viktiga och intressanta tillskott har tillkommit och vi önskar alla nya spelare och ledare all lycka till och välkomnande till vår förening.

På den viktiga Juniorsidan har vi rekryterat Richard Andersson som får totalansvaret inkluderat vår verksamhet inom hockey gymnasiet. Här har vi också rekryterat Marcus Norell som senast kommer från en klubb i Stockholmsområdet.

Inom den breda Ungdomssektionen har redan träningen varit igång en tid och vårt fortsatta mål är som tidigare att fostra och utbilda kommande generationer både på och utanför isen. Våra ca 300 spelare under ledarskap av ett 80 tal ledare är basen för framtida rekrytering till junior och senior verksamheten.

Vår sportgrupp har förändrats en del och består nu av Andreas Nord, Leif Fantenberg, Andreas Wass samt Pelle Svensson och Richard Andersson. En väl sammansatt grupp där både kort och långsiktiga frågor hanteras.

 

Vår organisation och styrelse förbereder nu vår verksamhet anpassat till de möjligheter den nya arenan erbjuder. Mycket fokus är på nya erbjudanden till vår stora publik och sponsorer inkluderat restaurang, pub, cafeteria och exponering i arenan typ media kub mm. Här är det viktigt att förstå att vi inte från början är 100 procentiga i allt utan lär oss efter hand. Jag ber er alla ha tålamod och förståelse för detta.

Med ovan information vill jag först och främst tacka alla ledare, spelare, kanslipersonal för ett stort tålamod under denna byggtid där tillgängligheten för träning mm inte alltid varit den bästa.

Vidare vill jag till publik, sponsorer och alla hårt arbetande ideella ledare och funktionärer hälsa er alla välkomna till en spännande säsong i vår nya arena, Ljungby Arena.

Vi ses!

Pelle Wass

Ordf IF Troja-Ljungby