Niclas Lehmann ny center

Niclas Lehmann ny center


Idag blev det klart att en av de två vakanta centerplatserna kommer att tas av 26-årige Niclas Lehmann, med senaste klubbadress Huddinge Hockey. Niclas som skrivit på ett avtal för kommande säsong har sin juniorfostran i AIK och med mellanlandningar i Nynäshamn, Nyköping och Huddinge så kommer han lagom till ispremiären att bli smålänning och Trojan.

-En värvning som jag är mycket nöjd med, säger Pelle Svensson. I Niclas får vi en spelskicklig center som kommer att ta en stor roll över hela banan både i spelet fem mot fem, men även i Powerplay där han är ett vasst vapen. Vi har haft dialogen en tid nu och äntligen har bitarna fallit på plats med jobb och annat till Niclas som är utbildad civilekonom. Hatten av till några i styrelsen gjort en bra insats och hjälpt till att fixa en fin lösning för Niclas även jobbmässigt, fortsätter Pelle.

Med sina 192 cm och närmare 100 kilo så är det en rejäl pjäs som kommer att skrinna in i Ljungby Arena i vinter. Med sina 18 mål och 24 assist säsongen som gick tillhörde Niclas toppen i ett Huddinge som försvann ut i play off mot Kristianstad.

-Vi har haft en handfull centrar som vi pratat med, och där har Niclas varit en av dem. Nu återstår en centerplats och den har jag goda förhoppningar om att kunna få på plats inom en snar framtid, vi är ganska nära, menar Pelle Svensson.

Troja-Ljungby hälsar Niclas Lehmann välkommen söderut och ser med tillförsikt fram emot kommande matcher där vi hoppas på framgångsrikt spel i valda tröja nummer 17.

_26R9961